Mediation IJsselstein?

De Mfn- mediator van Spoorlaan Advocaten helpt u bij familierecht en arbeidsrecht!

Heeft u een conflict met uw (ex-)partner/ (einde) relatie, of op het werk? Niet elk probleem hoeft  juridisch te worden aangepakt. Soms is het beter om via mediation een oplossing te bereiken. U probeert dan samen met de andere partij(en) tot een regeling te komen, onder onze begeleiding. Spoorlaan Advocaten biedt mediation aan bij conflicten op het gebied van familierecht en arbeidsrecht.

Wat is mediation?

Mediation is gericht op instandhouding of herstel van de communicatie. Onze gecertificeerde advocaat-mediator helpt om samen afspraken te maken bij een conflict. Zij helpt u beiden bij het zoeken naar juridische en zakelijke oplossingen, en ook bij het bespreken van de emotionele en sociale aspecten van uw scheiding of de gevolgen daarvan (alimentatie, omgangsregeling, co-ouderschap, ouderschapsplan, convenant) of uw arbeidsconflict (ontslag, verbetertraject, vaststellingsovereenkomst).

Wat moet ik doen bij mediation?

Voor mediation is het de voorwaarde dat u samen uw conflict samen wilt regelen, en u moet zich daar allebei voor willen inzetten. Als de ander niet wil of kan meewerken, kan Spoorlaan Advocaten u natuurlijk als partij bijstaan.

Sociale zekerheid

Wat zijn de kosten voor mediation?

Bij een conflict zit u niet te wachten op onnodig hoge kosten. U heeft al genoeg zorgen aan uw hoofd. Spoorlaan Advocaten geeft helderheid en transparantie. Afhankelijk van de situatie werken we met een vaste prijs of een uurtarief. U wordt niet geconfronteerd met een vervelende verrassing achteraf.

Gratis kennismaking

Spoorlaan Advocaten & mediators heeft veel ervaring met begeleiden van conflicten. Neem contact op voor een gratis kennismaking.

    Mediation regio IJsselstein

    Ons kantoor zit al jaren in de regio IJsselstein- Woerden.


    Ons kantoor tegenover het station is prima bereikbaar. Met de auto bereikt u ons vanuit IJsselstein binnen 25 minuten. Als u met het openbaar vervoer reist, dan bent u met de bus of sneltram vanuit IJsselstein via Utrecht CS na ongeveer 50 minuten bij ons kantoor tegenover het station in Woerden.
    We hebben dan ook veel cliënten uit IJsselstein en omgeving .

    Als u contact opneemt krijgt u snel een mediator of advocaat bespreken. Het is makkelijk om rechtstreeks contact met ons te krijgen. We nemen een professioneel en duidelijk standpunt in over de mogelijkheden in uw situatie. Door onze werkwijze hebben we in korte tijd vertrouwen bij onze cliënten in de regio Nieuwegein opgebouwd.