Gratis spreekuur

Op dinsdagmiddag houden wij een gratis spreekuur van 15.30 - 17.00 uur.

Tijdens de zomermaanden vervalt ons spreekuur. Wel kunnen we uw zaak kort beoordelen in een gratis gesprek, telefonisch of persoonlijk.

Met ingang van 26 augustus kunt u weer kosteloos bij ons terecht op het spreekuur. Maak daarvoor een afspraak zodat u tijdig aan de beurt kunt komen.

 

Kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek

Natuurlijk kunt u uw vraag ook buiten het spreekuur aan ons voorleggen. Wij bieden een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek aan van circa 30 minuten. U kunt contact met ons opnemen voor een gratis kennismakingsgesprek op kantoor of een uitgebreid telefonisch advies.

  • 0348-407020

Vrijblijvende kennismaking mediation

Vanzelfsprekend kunt u ook vrijblijvend contact opnemen met onze mediator familierecht en arbeidsrecht. U kunt haar bellen of een mail sturen voor een gratis kennismaking.

  • 0348-407020

Meer weten over gratis spreekuur/ kennismaking?

Neem dan contact met op met onze advocaten/mediators in Woerden.

Elke & Marian

Rechtshulp met toevoeging

Ook doen we zaken op toevoegbasis. Tijdens het eerste gesprek bekijken we of u in aanmerking komt voor gesubsidieerde rechtshulp en of uw zaak op toevoegbasis kan worden behandeld. Zo ja, dan vragen we bij de Raad voor Rechtsbijstand subsidie voor rechtsbijstand voor u aan. U betaalt dan de eigen bijdrage. Informatie over de voorwaarden kunt u vinden op de website van de Raad voor Rechtsbijstand of bij het Juridisch Loket.

Rechtsbijstandverzekeraar vergoedt kosten van procedure

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Dan  moet de verzekeraar advocaatkosten vergoeden vanaf de voorfase van een procedure. Het Europese Hof van Justitie heeft bepaald dat iemand met een rechtsbijstandverzekering recht op vrije keuze van advocaat heeft. Dit betekent dat u op basis van uw rechtsbijstandverzekering een eigen advocaat mag kiezen op kosten van de verzekeraar. Dit geldt in het voorstadium  van allerlei procedures, bijvoorbeeld bij een bezwaarprocedure (bijvoorbeeld tegen UWV, Zorgkantoor, CIZ) of als de procedures bij de rechtbank wordt voorbereid. Ook ontslagprocedures via UWV of de kantonrechter vallen onder deze dekking. Met uw rechtsbijstandverzekering bent u vrij om ons in te schakelen; uw verzekeraar betaalt dan de kosten van onze advocaat. Misschien zag u Spoorlaan Advocaten bij Tros Radar in de uitzending? Inmiddels treden we steeds vaker op in overleg met verzekeraars. Neem contact met ons op als u uw (bezwaar)procedure via ons wilt voeren.

Voordelig uurtarief zonder opslag kantoorkosten

Ook verder bieden we betaalbare rechtshulp. We streven naar een zo snel mogelijke behandeling van uw zaak. Hoe efficiënter we werken, hoe meer we de kosten voor u kunnen beperken. U betaalt geen verkapte verhogingen als kantoorkosten. Ons uurtarief hangt af van uw situatie en het soort zaak en voor sommige zaken kunnen we een prijsafspraak maken. U kunt ons bellen of een e-mail sturen.