Letselschade?
Spoorlaan Advocaten helpt u!

Als u door een fout van een ander letsel oploopt - bijvoorbeeld bij een ongeluk, medische fout of mishandeling - dan heeft u mogelijk recht op een schadevergoeding. Onze letselschade-advocaat helpt u hiermee. Wij zijn gevestigd in de regio Woerden- Utrecht, maar landelijk werkzaam.

Spoorlaan Advocaten adviseert, onderhandelt en gaat in het uiterste geval voor u naar de rechter.

Wat is letselschade?

Er is sprake van letselschade als u lichamelijke of psychische gevolgen ondervindt van een ongeluk, medische fout of mishandeling. Is een ander daarvoor verantwoordelijk, dan kan die ander aansprakelijk zijn voor de kosten.

Wat moet ik doen bij letselschade?

Heeft u te maken met letselschade, neem dan contact op met de letselschadeadvocaten van Spoorlaan Advocaten. Zij beoordelen de situatie en dienen mogelijk een schadevergoedingsclaim in bij de aansprakelijke partij.

Letselschade

Wat zijn de kosten voor het inschakelen van een letselschadeadvocaat?

Kosten die worden gemaakt om de aansprakelijkheid en schade vast te stellen, worden gerekend tot uw schade. Die kosten komen voor rekening van de aansprakelijke partij.

Gratis kennismaking

Spoorlaan Advocaten heeft veel ervaring met letselschadekwesties. Neem contact op voor een gratis kennismaking bij u thuis of op ons kantoor in de regio Woerden-Utrecht-Leiden.

  Uw letselschadeadvocaat in de regio Woerden-Utrecht-Leiden voor hulp bij:

  Verkeersongelukken
  Arbeidsongevallen
  Letsel door dieren
  Medische fouten
  Mishandeling
  Overlijdensschade

  Spoorlaan Advocaten

  Spoorlaan 17

  3445 AE Woerden

  T 0348-407020

  F 0348-416690