Schadevergoeding na val over stoeptegel

Een man struikelt op de stoep over een opstaande tegel, en breekt zijn bovenarm. Onze letselschade-advocaat stelt de gemeente aansprakelijk. Ze regelt dat de man het grootste deel van de schade vergoed krijgt.

 

Bij zijn val op de stoep voor de buren komt de man uit Leiden vervelend op zijn schouder terecht. Hij breekt zijn bovenarm en kan zijn schouder lang niet gebruiken. Na zijn herstel houdt hij pijn aan zijn arm.

Onze specialist letselschade stelt de gemeente Leiden aansprakelijk. De stoep is beschadigd door achterstallig onderhoud, wat onder de verantwoordelijkheid van de gemeente valt. De gemeente meent dat de man beter had moeten opletten, en op de hoogte geweest kon zijn van de situatie vlak bij zijn eigen huis. Uiteindelijk bereikt onze advocaat een compromis: de man krijgt 75% van zijn totale schade vergoed.

Ook een vraag over letselschade?
Heeft u ook een vraag over letsel of schade na een ongeluk of mishandeling? Onze advocaat letselschade helpt vanuit regio Woerden/Utrecht /Leiden/Den Haag/Rotterdam/Zwolle/Amersfoort met advies of procederen bij letselschade. U kunt ook bij onze advocaten en mediators terecht voor familierecht, arbeidsrecht en sociale zekerheid. Vraag gerust om een gratis kennismakingsgesprek.