Schadevergoeding na ongeluk met luchtballon

Een inwoonster van Vleuten kreeg een ongeluk tijdens een ballonvaart. Ze brak haar arm en was hierdoor een tijd uit de roulatie. Spoorlaan Advocaten heeft een volledige schadevergoeding geregeld bij het ballonvaartbedrijf.

Wat een leuke verjaardag had moeten zijn, draaide uit op een dramatische gebeurtenis voor onze cliënte. Zij kreeg voor haar 50e verjaardag van haar kinderen een ballonvaart cadeau. Voor het opstijgen stond ze in het mandje klaar om op te stijgen toen één van de kabels brak. Het mandje viel om en werd over de grond gesleept. Onze cliënte kwam met haar arm onder de mand terecht en brak haar elleboog. Ze had lang last van klachten, en maakte allerlei kosten voor hulp en behandeling.  Onze specialiste letselschade heeft het ballonvaartbedrijf een brief geschreven, en  daarin aansprakelijk gesteld.  Het bedrijf erkende verantwoordelijk te zijn voor het ongeluk en heeft de vrouw schadevergoeding betaald. Zo zijn alle onkosten vergoed, en ontving ze ook smartengeld.

Vragen over letsel?

Onze advocaat adviseert, bemiddelt en procedeert vanuit regio Vleuten/Woerden/Utrecht /Leiden/Den Haag/Rotterdam over schade in het hele land na een ongeluk in verkeer, op werk, na mishandeling en meer