Mediation Nieuwegein?

De Mfn- mediator van Spoorlaan Advocaten helpt u bij familierecht en arbeidsrecht!

Heeft u een conflict met uw (ex-)partner/ (einde) relatie, of op het werk? Niet elk probleem hoeft  juridisch te worden aangepakt. Soms is het beter om via mediation een oplossing te bereiken. U probeert dan samen met de andere partij(en) tot een regeling te komen, onder onze begeleiding. Spoorlaan Advocaten biedt mediation aan bij conflicten op het gebied van familierecht en arbeidsrecht.

Wat is mediation?

Mediation is gericht op instandhouding of herstel van de communicatie. Onze gecertificeerde advocaat-mediator helpt om samen afspraken te maken bij een conflict. Zij helpt u beiden bij het zoeken naar juridische en zakelijke oplossingen, en ook bij het bespreken van de emotionele en sociale aspecten van uw scheiding of de gevolgen daarvan (alimentatie, omgangsregeling, co-ouderschap, ouderschapsplan, convenant) of uw arbeidsconflict (ontslag, verbetertraject, vaststellingsovereenkomst).

Wat moet ik doen bij mediation?

Voor mediation is het de voorwaarde dat u samen uw conflict samen wilt regelen, en u moet zich daar allebei voor willen inzetten. Als de ander niet wil of kan meewerken, kan Spoorlaan Advocaten u natuurlijk als partij bijstaan.

Sociale zekerheid

Wat zijn de kosten voor mediation?

Bij een conflict zitten niet te wachten op onnodig hoge kosten. U heeft al genoeg zorgen aan uw hoofd. Spoorlaan Advocaten geeft helderheid en transparantie. Afhankelijk van de situatie werken we met een vaste prijs of een uurtarief. U wordt niet geconfronteerd met een vervelende verrassing achteraf.

Gratis kennismaking

Spoorlaan Advocaten & mediators heeft veel ervaring met begeleiden van conflicten. Neem contact op voor een gratis kennismaking.

    Mediation regio Nieuwegein – Utrecht

    Ons kantoor zit al jaren in de regio Nieuwegein -Utrecht.  Ons kantoor tegenover het station is prima bereikbaar. Met de auto bereikt u ons vanuit Nieuwegein in ongeveer 20 minuten. Als u met het openbaar vervoer reist, dan bent u met de sneltram of bus vanuit Nieuwegein via Utrecht Centraal binnen ongeveer 35 minuten bij ons kantoor tegenover het station in Woerden. We hebben dan ook veel cliënten uit Nieuwegein en omgeving.

    Als u contact opneemt krijgt u snel een mediator of advocaat te spreken. Het is makkelijk om rechtstreeks contact met ons te krijgen. We nemen een professioneel en duidelijk standpunt in over de mogelijkheden in uw situatie. Door onze werkwijze hebben we in korte tijd vertrouwen bij onze cliënten in de regio Nieuwegein opgebouwd.