Hoge schadevergoeding na motorongeluk

Bij een naar motorongeluk raakt een motorrijder zwaargewond. Onze advocaat letselschade regelt een schadevergoeding € 175.000. Alle schade van de motorrijder is hiermee vergoed.

Tijdens een file reed de motorrijder op de snelweg, waarbij hij voorzichtig passeerde tussen de rijen auto’s door. Hij moest uitwijken voor een auto die van baan wisselde zonder uit te kijken, en liep nare verwondingen op aan zijn arm.De veroorzaker van de valpartij reed door en was niet te achterhalen. Door het ongeluk liep de motorrijder ernstig polsletsel op. Onze advocaat letselschade deed een beroep op het Waarborgfonds Motorrijtuigen. Het Waarborgfonds vond aanvankelijk dat de schade maar voor een klein deel vergoed hoeft te worden. Men meende dat de motorrijder medeschuldig was omdat hij risico’s nam door tussen de auto’s door te rijden. Na onderhandelingen over de schuldvraag bereikte Spoorlaan Advocaten dat het Waarborgfonds de motorrijder een schadevergoeding van € 175.000 betaalde.

Ook een vraag?
Ook een vraag over letsel in het verkeer? Neem contact op met onze letselschade-advocaat vanuit Woerden, regio Utrecht en Leiden voor een gratis kennismakingsgesprek!